Prins en Prinses

Prins Martijn III & Prinses Esther
Adjudant Kwarst & Adjudant Schoffel

Hallo Leu

hier stoat wie dann. Prinsenpaar van het nieuwe carnavalsjaar. Martijn van Bruggert en Esther van de Hel.

alaaf

Mien naam is prins Martijn de lll. Dondersmooi dat ik hier mag stoan.  In het dagelijks leaven schilder ik alles wat los en vast zit. In mien vrieë tied dreeai ik er duftig op los. Mien lust en mien leaven.

Alaaf

En mien naam is prinses Esther. Altied zeg Prinses word ik nooit en voila hier stao ik dan. Deur de weks veend ie mie in Oldenzaal en de rest van de tied wark ik bie Ruud. Of ik waandel met de hoond int roond.

Alaaf

Wie wilt an oe veurstell’n oonze adjudanten. Rechts van oons steet adjudant Kwast en links van oons steet adjudant Schoffel.

Alaaf

Samen met mekaa, de road van elf, de dansmarietjes, adjudanten en oeleu hopt wie dr een prachtig carnavalsjoar van te maken en oons motto appropro dra n met de lip.

Alaaf alaaf alaaf